Studio 7Shots е фотографски бранд, който залага на високо качество и лично отношение към клиентите си. Екипът ни от професионалисти е специализиран в четири основни области - портрети, събития, имоти и въздушни снимки. Може да разгледате примери в четирите сайта, както и да видите фирмите, които вече ни се довериха.

Drone

Портрети

Качествените портрети винаги са резултат от симбиозата (връзката) между фотографа и хората пред камерата. Не става бързо и лесно, но с правилното отношение резултатите винаги си заслужават времето и усилията. (Предпочитаме да работим с клиенти, които осъзнават това и не очакват бърз, лесен и евтин резултат) - това не знам дали да влиза, може и без него.

Събития

Организацията на едно събитие не е никак лесна задача, дори най-малките такива имат нужда от специална подготовка и време. Често екипа влага месеци работа за да изпипа всеки детайл и да представи едно прекрасно (перфектно) събитие. Резултатът понякога е видим, но не винаги е лесно забележим. Ролята на професионалният фотограф всъщност е да се погрижи за тази част - да покаже по възможно най-добрият начин вашето събитие. Не само на хората, които са били на него, но и всички останали, които са го пропуснали.

Drone
Drone

Имоти

Изборът на жилище понякога може да е доста труден процес, който отнема време. Често имотът, който искате да продадете все още не е готов и е трудно да представите на клиентите какви всъщност са плюсовете му - гледката, разположението и локацията. В продлжение на няколко години нашият екип работи за решаването на тези проблеми. Предлагаме 3 различни услуги, които ще ви помогнат да продавате имотите си по-лесно на правилните хора.

Въздушни

Понякога имаме нужда от гледна точка, която е различна от обичайната. Да погледнем от различен ъгъл на нещо вече познато. Това ни дава възможността да го оценим по един по-различен начин и да разширим перспективата си.

Drone

Ценности

Quality

Качество

Винаги залагаме на перфектно качество в проектите, за които работим. Опитът ни показва, че това се цени от клиентите, а често успяваме дори да надминем очакванията. Използваме най-съвременните технологии и софтуер за да доставим качество на световно ниво.
Quality

Отношение

Всеки клиент има специфични нужди, които се различават предвид естеството и целите на компанията. Стараем се винаги да се вникнем в малките детайли за да успеем да предложим най-подходящото решение за всеки един бизнес.
Quality

Партньорство и визия

Ние не търсим клиенти, а партньори, с които да работим в дългосрочен план. Това ни дава възможността да помагаме на фирмите, с които работим като допринасяме в развитието на маркетинг каналите и начина, по който достигат клиентите си, както и дългосрочната им визия.

Наши клиенти